STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Chati Shqiptar - Albanian Chat - Chatoni.com

Chatoni.com ju ofron komunikim me kamer, ze, dhe shkrim. Chati me i madh Shqiptar - Albanian Chat.

Chati Shqiptar - Albanian Chat - Chatoni.com

View site

  • 3 vota. Mesatarja e 2.33 të 5.

Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment