STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSBE)

webfaqja zyrtare

Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSBE)

View site

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment