Créer un site internet

Qendra Shqiptare për të Drejtat e Njeriut (QShDNj)

U themelua në mars të vitit 1992 si një organizatë jo-qeveritare e pavarur. Misioni i QSHDNJ është që të nxisë njohjen dhe edukimin me Insitucionet, standartet dhe procedurat e të drejtave të njeriut, në procesin e zhvillimit të një shoqërie civile të stabilizuar.

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!
Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment