Créer un site internet

Komiteti Shqiptar i Helsinkit

MISIONI I KSHH-së

Misioni kryesor i KSHH-së është vëzhgimi i respektimit të të drejtave dhe lirive të njeriut dhe reagimi për rivënien e tyre në vend, sensibilizimi i shtetasve mbi mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të tyre; përmirësimi i legjislacionit dhe praktikës për zbatimin e ligjit nëpërmjet oponencave dhe rekomandimeve si në fazën e draftimit të tyre, ashtu edhe gjatë zbatimit të tyre.

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!
Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment