STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Gazeta SOT Online

Gazeta SOT Online, e përditshme dhe e pavarur, me të rejat e fundit mbi politikën, kronikën, socialen, ekonominë, kulturën dhe sportin.

Gazeta SOT Online

View site

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment