Universiteti Ndërkombëtar i Tiranës

Universiteti Ndërkombëtar i Tiranës

Universiteti Ndërkombëtar i Tiranës

Universiteti Nderkombetar i Tiranes = The best university of Albania

exit_to_app View site

Universiteti Nderkombetar i Tiranes = The best university of Albania
 
1. Bachelor ne :

Ekonomi Manaxhim
Ekonomi Finance
Drejtesi
Infermieri
Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
Mesuesi Cikli i ulet
Mesuesi Cikli Parashkollor
Psikologji

2. Master Profesional ne :

Administrim Publik
Administrim Biznesi
Finance Banke
Marketing
Shkenca Edukimi

3. Master i Shkencave ne :

Finance
Manaxhim
Shkenca Edukimi
Farmaci
E drejte Penale
E drejte Civile
E drejte Publike

Programet e mesiperme jane te

-          Licensuara nga MASH dhe

-          Te akredituara nga APAAL

unt universiteti mash

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!
Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment