Créer un site internet

Marin Barleti

Marin Barleti

Marin Barleti

Institucion privat i arsimit të lartë në Shqiperi që mban emrin e historianit dhe humanistit njohur të shekullit të XV, Marin Barleti...

View site

Universiteti "Marin Barleti" synon të jetë një pikë referimi kulturore në arsimin e lartë shqiptar; një institucion ku mësimdhënia, përveçse të ofrojë një kontribut për edukimin dhe përgatitjen e profesionistëve të ardhshëm, të mundësojë përmirësimin e cilësisë së programeve formuese dhe përditësimin e përmbajtjes së tyre.

Angazhimi për rifreskimin dhe përditësimin e përmbajtjes së programeve të studimit dhe ngritjen në nivele cilësore të tyre, për të promovuar studimet e avancuara dhe për t'u përballur me sukses me botën e punës, e bën Universitetin "Marin Barleti" një eksperiencë cilësore formuese dhe stimuluese.

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!
Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment