Forumi Shqiptar - Lidhja qe na bashkon

Forumi shqiptar është një inisiativë private ku akumulohet cdo lloj informacioni mbi të kaluarën e SHQIPERISE dhe SHQIPTAREVE kudo që ndodhen në emigrim! Që prej disa vjetësh frekuentohet nga një numër i madh shqiptarësh nga gjithë diaspora. Forumi Shqiptar synon mos të cënojë të drejtën e lirë të fjalës brënda rregullave që administrata e këtij forumi ofron dhe gjithashtu për anëtarët e saj ofron shumë opsione të ndryshme si krijim grupesh sociale, mbi 500 lojra të ndryshme në linjë, një koleksion videosh tepër i gjerë e shumë e shumë të tjera! Ju sigurojmë që nuk keni për tu zhgënjyer!

Forumi Shqiptar - Lidhja qe na bashkon

View site

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment