Créer un site internet

Studio Ligjore Vishaj

Studio Ligjore VISHAJ me përvojë intensive 15 vjeçare, ofron shërbime ligjore e juridike efektive. Në këtë studio mund të mbeshteteni në kompetencë dhe gatishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tuaja urgjente. Kjo dëshmohet me spektrin e gjërë të veprimeve dhe numrin madh të anëtarëve të siguruar tek ne. Po ashtu ajo zotëron një shtrirje masive te veprimtarisë ligjore dhe e ushtron me sukses, kjo dhe meritë të klientëve të tyre të sinqertë dhe të bashkëpunëtorëve të palodhshëm në çdo fushë legale.

Studio drejtohet nga Av. Saimir Vishaj i cili është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë - UT, Master në procedurën penale dhe Doktoraturë po në fushën e procedurës penale. Av. Vishaj është i liçensuar dhe ushtron profesionin e tij në të gjitha shkallët e sistemit gjyqësor shqiptar si dhe në Gjykatën e Strasburgut. Po ashtu kjo studio mbulon çështje jo vetëm brenda Shqipërisë por edhe jashtë saj si Kosove , Maqedoni , Mal i Zi , Itali, Francë , Angli , Belgjikë dhe Gjermani.

  • 2 vota. Mesatarja e 5.00 të 5.
Ju duhet të keni hyrë brenda për të postuar një koment