Jura-Studentin
Jura-Studentin

Zef Beka - Si me ba me ty (Live) Leke Pecnikaj, Recital Nr. 2 (2014)

Zef Beka - Si me ba me ty (Live)
Kjo kenge eshte kenduar gjate koncertit recital nr. 2 (qershor 2014) te kengetarit Leke Pecnikaj ne bashkepunim me Ansamblin e Shtetit dhe TKOB.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!