Jura-Studentin
Jura-Studentin

KONCERTE SHQIPTARE NE GREQI-VERA LACI-NUK KA SI TIRANA-ORGANIZUAR NGA LUAN MIHA-13/102012

KONCERTE SHQIPTARE NE GREQI
Koncert organizuar nga Luan Miha,me rastin e 100 Vjetorit te Pavaresise dt.13 Tetor 2012 ne PIREA-ATHINE
Marin pjese yjet e muzikës popullore shqiptare;
YLLI BAKA, VERA LACI, BLERTA AGOLLI, ILIR SUKU(LIKJA) si dhe klarinetisti i mirënjohur ARTAN COBO .ne kitare Maksi Kuci
kamera VASIL TEREZIU

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!