G5 HUMOR - ODEON RTK (EMISIONI 23)

Musafirë në ODEON : Prof Dr Hajredin Kuqi, Agim Gerguri, Mera Zymberi, Enkela Bisha, BB Poqi, Kthjellu -- Mentor Haziri, Pajtim Gashi, Enilda Namligjiu, Filloreta Raqi, G5, Qefserja Pozitive etj. Na Vizitoni në faqën tonë zyrtare. http://www.facebook.com/KeshVeqKesh KeshPakKesh është një faqe e cila mundëson video dhe foto qesharake.Kujdes! Fjaltë fyese në video ndalohen kështu qe kujdes.Kontakto në emailin tonë : kesh-pak-kesh@msn.com Kesh Pak Kesh Facebook www.facebook.com/KeshPakKeshh Jeni të mirseardhur.

Keine Note. Seien Sie der Erste, der es geben!