Jura-Studentin
Jura-Studentin

AKTORET E AL PAZAR LLAKAJ DHE DEMBACAJ RREFEJNE FATIN PERSONAZHEVE TE TYRE LAJM

7NEWS - kanal informativ Shqiptar - Tring TV
https://www.7news.tring.tv
https://www.facebook.com/Tringnews7
https://www.youtube.com/TringNews7
Kanali informativ i Platformes Shqiptare Televizive dixhitale Tring TV.
Lajmet më të fundit vijnë tek ju në kohë rekord, nga gazetarët tanë në terren 24 orë gjatë 7 ditëve të javës.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!