Ryva Kajtazi 5 ( 044 281 845 ) ( 049 281 845 ) ( 045 281 845 )

Estrada Kosovare Qytetar te nderuar qe nga 1 Shtatori kemi filluar rezervimet e Kangtareve per Darsmat dhe Ahengjet tuaja Familiare per Sezonen e Vitit 2014... .Ju mirpret Estrada Kosovare dhe Menaxheri Elton Mehaj..Nr...044 281 845 045 281 845 049 281 845. http://www.facebook.com/estrada.kosov...

Keine Note. Seien Sie der Erste, der es geben!