Jura-Studentin
Jura-Studentin

ROVENA IBRAHIMI - "Zemra ne lak" - Çmimi i TVKLAN

Te nderuar miq,shikues dhe komentues! Duke dashur të mos ndërhyjme në pëlqimet dhe komentet tuaja, do t'u luteshim që ato të mos përmbajnë fyerje, fjalor të pahijshëm, dhe cënime për figurën e artistëve! Në cdo rast të kundërt, ato nuk do të lejohen të publikohen. Ju falenderojmë që na ndiqni dhe jeni pjesë e këtij aktiviteti!

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!