Jura-Studentin
Jura-Studentin

PETRIT LULO - Radio Shkupi - Tre kenge nga nje kengetar

Petrit Lulo njëri nga kengetaret me te pelqyer nga jugut. Ne kete rubrike gjithashtu mund te degjoni kenget "Sorkadhe" , "Syri me shtate drita" dhe nje kolazh kengesh popullore nga labe.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!