Petrit Lulo - Eja sorkadhe me rremba

Vargje te bukura,zeri i bilbilit dhe del nje kenge shume e bukur per ate qe ka vesh-video muzikale amatotiale!!!!!!!!!!

Keine Note. Seien Sie der Erste, der es geben!