Jura-Studentin
Jura-Studentin

Nikoll Nikprelaj ,kushtuar PREK CALI. Perpunuar nga Leonard Gjakova

Perkujtojme Preke Calin, mbrojtesin e kufijve te vendit dhe te teresise tokesore te Shqiperise nga synimet grabitqare te shovinisteve sllave.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!