Jura-Studentin
Jura-Studentin

Merita Halili Me ka marr Malli Per NENE TIME

ALLAHU AKBER! KETE KENGE E KAM POROSITUR VETEM PER NENEN TIME TE DASHUR QE NUK KALON NJE QAST PA MENDUAR PER TE, ZOTI E RUAJT DHE GJITHEMONE E UDHEZOFT ASHTU SIQ ME KA EDUKUAR AJO MUA.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!