Meda ilahi - La ilahe il-Allah

LEXOJENI këtë para se të komentoni: Ne duhet të jemi krenarë dhe duhet ti falenderohemi Allahut s.w.t, që sa më shumë njerëz po udhëzohen në rrugën e drejtë, edhe pse disa do thonë por kjo është me instrumente, thuaj së pari MashAllah o vëlla, oj motër! Ky është vetëm fillimi, inshAllah në të ardhmen do ketë edhe Ilahi tjera nga MEDA por pa instrumente muzikore. Andaj mos ofendoni/kundërshtoni/kritikoni sepse edhe vetë personi që e këndon Ilahinë nuk e ndien vetën mirë, pra si në fillim duhet ta mirëpresim ne këtë Ilahi nga Meda, e InshAllah do na e bëjë edhe ndonjë tjetër, të pastër, pa instrumene muzikore. Allahu i'u shpërbleft!

Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen

Sie verwenden eine Software vom Typ AdBlock, die den auf dieser Website verwendeten Captcha-Werbeservice blockiert. Um Ihre Nachricht zu senden, deaktivieren Sie Adblock.