Jura-Studentin
Jura-Studentin

***Mahmut Ferati***Fitim Latifi***Fadil Kryeziu***

Fitim Latifi 076 306 15 55 Lozanë, Per Dasmat apo ahengjet tuaja ju ofrojme:Zerim Profesional si dhe muzike me kengetaret qe ju doni...
Festa e 3 vjetorit te pavaresise se Kosoves ne Delemont te Zvicres me 19.02.2011

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!