Lirie Rasha''KENGA REXHES''HAREM SHQIPTAR.

Per cfardo lloi informacioni mund te na gjeni dhe ne FACEBOOK ..http://www.facebook.com/pages/harem-shqiptar/140205365995148 se shpejti me nje mori prej 6000 kenge&valle&tallava vetem SHQIP.. Harem nga te gjith trevat SHQIPTARE ..!!! ju FALEMINDERIT nga cunat e HAREMIT * luli & Koli & Timi
  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen