Jura-Studentin
Jura-Studentin

Kastriot Tusha - Belbezon with lyrics Me tekst

Nuk e gjeta fare ne internet ket si kenge dhe eshte gjynaf se eshte nje perl e muzikes shqiptare dhe e meriton te ket nje pjese te veten :)
Kastriot tusha eshte ke kengetaret me te mire qe ka nxjerr shqiperia nder vite :)"

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!