Jura-Studentin
Jura-Studentin

Irma dhe Eranda Libohova - Apokalips

Fitoi çmimin e dytë në festivalin e 38 të këngës në RTSH Muzika: Alfred Kacinari Teksti: Jorgo Papingji, Dhjetor 1999

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!