Jura-Studentin
Jura-Studentin

Eranda Libohova -Kthehu per vete per mua

Ne parqe pemet ishin zhveshur, dhe zogjte e rralle , shtegetoi Vjeshta,dikush me foli me ze mekur si flet u drodha kur fryne era.... e cfar vargjesh, kjo kenge me mbush me emocione

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!