Jura-Studentin
Jura-Studentin

Ilir Shaqiri NEW- Atdheu do JETE

Videospoti kushtuar Jetullah Gashit i njohur si komandant Drenica. Teksti: Gjok Beci Muzika: I.Shaqiri dhe Xh.Gashi, orkestrimi: Xhevdet Gashi Videospoti nga Video ART

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!