Ilir Shaqiri-Keng per Agim Zenelin dhe Luan Smajlin

Agim Zeneli lindi me 16.11.1962 në Jabllanicë.

Ku e lypen aty e gjetën;
Agim Bardhi n'ball t'uçk-së
Deshti vdekjen,se desh jetën
Trim mbi trima trim me besë
Po mbi te gjitha te vertetën
E shartoj me gjak e vesë
Është kjo shqipe nga Jabllanica
S'e ndali vapa s'e ndali ngrica.
Vdiq me 29.01.1999


Luan Smajli lindi me 08.07.1978 në Shqiponjë ish -Jabllanicë-

Luan Smajli qe shumë i ri
Të matej me vdekjen si burrë,
I ndërroi librat me armën e tij
Zëri i atdheut e kishte mburrë,
Në verë e dimër,në borë e shi
Këtu këmbë shkau mos t'shkeli kurrë,
Dashurinë Kosovës ia fali
Për këtë dha jetën LUAN SMAJLI.
Vdiq me 29.01.1991

Jetojmë me dhimbjen e madhe qe te HUMBEM por gjithmonë KRENAR që të patem..
Kujtimi dhe Dashuria për ju do të jetë Gjithmonë në Zemrat tona..

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen

Sie verwenden eine Software vom Typ AdBlock, die den auf dieser Website verwendeten Captcha-Werbeservice blockiert. Um Ihre Nachricht zu senden, deaktivieren Sie Adblock.