Jura-Studentin
Jura-Studentin

Ilir Shaqiri - Amaneti

Foto dhe gjirime nga demonstrata e 10 shkurtit 2007, ku rane dy deshmore dhe mbi 80 shqiptar u plagosen, vetem pse kerkojne liri dhe VETEVENDOSJE.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!