HYSNI KLINAKU - "Këngët e atdheut tim"

Rikthehet Festivali i Këngës Tradicionale dhe Qytetare. Mbrëmja e së shtunës në Teatrin e Televizionit Klan do të jetë arena e emrave të famshëm dhe të suksesshëm në spektaklin "Kënga ime".

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen