Jura-Studentin
Jura-Studentin

Leke Pecnikaj Recitali 12 (E vogla e nanes)

Leke Pecnikaj Koncerti Recital - Pjesa 12
Organizuar ne bashkepunim me Ansamblin e Kengeve dhe Valleve Popullore, ne Teatrin e Operas dhe Baletit me 22 Nentor 2009
Kenga - E vogla e nanes - Fatmira Brecani
Per me shume video vizitoni:
www.lekepecnikaj.com
www.benialb.com

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!