Enkelejda dhe Hysni Alushi - Mall për Camërinë

22.11.2008 .darka mbas festivalit ne tetove ku morren pjese edhe anetaret e shka agimi nga prizreni

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen