Elvana Gjata - Me Ty (cover)

Me Ty nga Elvana Gjata [yes i messed up a word but chill lol] LYRICS: Një milion arsye Po të kisha unë Nuk do të doje kurr Si doja dikur . S'munde të më thoje fjalën Lamtumirë Se ti ike shpejt për një tjetër jetë ! Uuuuuuuhh! Ti nuk je aty se .. Nuk je si ti e do E une zgjohem në mëngjes Sikur jam me ty Dërgoj lutje lart në qiell Por nuk vin nga ty Dhe sa herë kujtimet gjej Veten e gënjej Unë e gënjej Por ty s'të kthej ! Aj shtrat pa ty gjithmon do mbetet bosh Se nuk shtrihem dot Dhe po flej në tok . Në mermer të ftoft un kokën e mbështes E gjej qetësi Se vi tek tiii Reff : (2x) Dhe une zgjohem në mëngjes Sikur jam me ty Dërgoj lutje lart në qiell Por nuk vin nga ty Dhe sa herë kujtimet gjej Veten e gënjej Unë e gënjej Por ty s'të kthej ! Reff : (2x) Dhe une zgjohem në mëngjes Sikur jam me ty Dërgoj lutje lart në qiell Por nuk vin nga ty Dhe sa herë kujtimet gjej Veten e gënjej Unë e gënjej Por ty s'të kthej ! Një milion arsye po të kisha unë

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen

Sie verwenden eine Software vom Typ AdBlock, die den auf dieser Website verwendeten Captcha-Werbeservice blockiert. Um Ihre Nachricht zu senden, deaktivieren Sie Adblock.