Jura-Studentin
Jura-Studentin

Dava Gjergji - Kthenaj djemt tanë

Këngë kushtuar të zhdukurve nga Kosova dhe vuajtjeve të familjeve të tyre. Këngë shuuuuumë e mirë. E inçizova sot nga RTK-ja.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!