6Dite pa Ermalin(4) - Intervista Dafina Zeqiri

Prodhim i Digitalb.
"6 Ditë pa Ermalin" -Tplus
Ora 20:00

Qendra e këtij programi satirik është aktori Ermal Mamaqi, i cili do të trajtojë në prizmin e vet unik gjithë fenomenet e shoqërisë shqiptare, personazheve dhe ngjarjeve të përditshme. Në program do të flitet për gjithçka që ka ndodhur në 6 ditët e javës, para takimit të ditës së 7-të, me Ermalin.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen

Sie verwenden eine Software vom Typ AdBlock, die den auf dieser Website verwendeten Captcha-Werbeservice blockiert. Um Ihre Nachricht zu senden, deaktivieren Sie Adblock.