Jura-Studentin
Jura-Studentin

Luan Borova dhe Bujar Qamili.wmv

Luan Borova dhe Bujar Qamili bashkepunetore te sukseshem ne zhvillimin e kenges qytetare shkodrane.
Pjese nga Filmi " Shpirt i Perbashket" bashkeprodhim i Kastriot Faci dhe TV Rozafa me rastin e 5 vjetorit te ndarjes nga jeta te mjeshtrit Borova.
Premiera e ketij filmi u mbajt ne Kinema Milenium Shkoder me date 5 Korrik 2007.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!