Jura-Studentin
Jura-Studentin

Ylli Baka ne televizionin shteteror Bullgar

Kanali shteteror televiziv bullgar ne nje emision kushtuar Shqiperise,i le nje hapesire te vecante karrieres dhe kengeve te Ylli Bakes si nje nga me te spikaturit e muzikes popullare Shqiptare.

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!