Hadi Shehu, Xeni - Shkelzen Jetishi dhe Zenel Doli

Momente shume te bukura dhe emocionale nga nje dasem gjakovare, duetit Doli - Jetishi i bashkangjitet dhe aktori i madh Hadi Shehu.
Restauranti " O I T A 3 ", Gjakove, 13.08.2009
  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen