09. Arta Bajrami - Po Ta Dije

Official fanpage http://www.facebook.com/ArtaOfficial Albumi "Exotic" gjendet ne shitje në të gjitha pikat e shitjes të autorizuara nga Eurolindi & ETC me kualitet te lartë studioje dhe çmim të volitshëm.

Keine Note. Seien Sie der Erste, der es geben!