Armend Rexhepagiqi - Dikur (me tekst)

Unë tërë jetën time e ndryshova
nga çdo gjë pos teje u largova
andaj më vije rënd të pranoj
jam i lodhur por vazhdojë me ty
kur mendova urat janë ndërtuar
e pashë se është shumë lehtë për ti rrënuar
dhe më vije ti kujtojë
dhe më vije të luftojë për ty
dhe mbetemi natën
unë edhe ti dy të huaj në një,
në një gjumë pa ëndërrim për ditë
dhe mbetemi natën të kthyer nga dy
nga dy mure përballë si të huaj të huaj
Dikur...
unë mendova mes nesh se s'do t'ketë kufi
Dikur...
dashuri dhe urrejtje u mblodhën në një
Dikur...
unë ende po besoj në ty

të pa kënaqur ditën e presim
shprehitë e vjetra ,ndjenjat kur i mbysim
edhe lotët kur i fshijë
nuk e fshijë dot dashurinë për.

dhe mbetemi natën
unë edhe ti dy të huaj në një,
në një gjumë pa ëndërrim për ditë
dhe mbetemi natën të kthyer nga dy
nga dy mure përballë si të huaj të huaj
Dikur...
unë mendova mes nesh se nuk do të ketë kufi
Dikur...
dashuri dhe urrejtje u mblodhën në një
Dikur...
unë ende besoj
Dikur...
unë mendova mes nesh se nuk do të ketë kufi
Dikur...
dashuri dhe urrejtje u mblodhën në një
dikur... unë ende besoj në ty.

Edhe lotët kur i fshij nuk e fshijë dot dashurinë për ty

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen

Sie verwenden eine Software vom Typ AdBlock, die den auf dieser Website verwendeten Captcha-Werbeservice blockiert. Um Ihre Nachricht zu senden, deaktivieren Sie Adblock.