Armend Regjepagiqi - Cka do te ndodh me ne...

Armend Regjepagiqi - Cka do te ndodh me ne...

Ne tavolinen tone me lulet nuk qendrojne...ke harruar ne toke...
Shikimet si kryqezojme, per ne nuk bisedojne...dhe koha kalon ngadale...
Por nuk ndahemi dhe pse s'jemi te lumtur...
Sa here une te shikoj, dhe ti kur me shikon une ndihem aq keq...
Pastaj te flas ngadale dhe pse mir e di, se fjalet asgje nuk ndryshojne...
Ti me shikon me dashuri...por shume shpejt ne perseri do grindemi...

Qka do te ndodh me ne...
S'dua te ndahemi tani...
S'dua te vazhdojme keshtu....o dashurii...
Qka do te ndodh dhe pse...
Kur e di qe askush nuk ka faj...
Kur ska kuptim te thuhet "me fal"...

Qka do te ndodh me ne...

Ne tavolinen tone me lulet nuk qendrojne...ke harruar ne toke...
Shikimet si kryqezojme, per ne nuk bisedojne...dhe koha kalon ngadale...
Ti me shikon me dashuri...por shume shpejt ne perseri do grindemi....

Qka do te ndodh me ne...
S'dua te ndahemi tani...
S'dua te vazhdojme keshtu....o dashurii...
Qka do te ndodh dhe pse...
kur e di qe askush nuk ka faj
kur ska kuptim te thuhet "me fal"...
Qka do te ndodh me ne...
S'dua te ndahemi tani...
S'dua te vazhdojme keshtu....o dashurii...
Qka do te ndodh dhe pse...
Kur e di qe askush nuk ka faj...
Kur ska kuptim te thuhet "me fal"...

QKA DO TE NDODH ME NE.......?
  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!

Kommentar verfassen