Jura-Studentin
Jura-Studentin

***Arif Vladi***Mentor Mushkolaj***Fitim Latifi sint*** Sefe Kosharja i pari i fisit

Fitim Latifi 076 306 15 55 Per Dasmat apo ahengjet tuaja ju ofrojme:Zerim Profesional si dhe muzike me kengetaret qe ju doni...

Koncert i madh ne Thun te Zvicres per 3 vjetorin e Pavaresise se Kosoves

  • Noch keine Rezension. Geben Sie die erste Bewertung ab!