Altin Malo - Melankolike, Te porte kalas kolazh LIVE .. Dj HeKurani per dasma

Dj HeKurani Ju mirpret per dasmat dhe gezimet tuaja familjare Per Informacion Cel : 069 76 98 314 & 067 38 28 436..... Na Besoni Ne, Gezimet Tuaja Familjare,Tjua shperblejm me Surpriza dhe Muziken me te Bukur...

Keine Note. Seien Sie der Erste, der es geben!