Créer un site internet

Zysh Kela, profesorja më e votuar në Fakultetin e Drejtësisë

juridiksi Nga Më 16/03/2016 comment 0

Enkelejda Olldashi, bashkeshortja e Sokol Olldashit deputetit te ndjere te PD dhe nje nga personalitetet politike ne vend, është profesorja më e votuar në Fakultetin e Drejtësisë në një votim të zhvilluar në internet, nga Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri. Shumë studentë kanë votuar për profesorët e tyre të preferuar, duke u nisur nga kritere si profesionalizmi, mënyra e transmetimit të dijeve, angazhimit dhe marrëdhenies korrekte me studentët.

Më të votuarit sipas Fakulteteve

Enkelajda OlldashiProfesorët më me shumë vota sipas Fakulteteve dhe degëve përkatëse janë:

FAKULTETI I DREJTËSISË: Prof. Asoc. Enkelejda OLLDASHI

FAKULTETI I EKONOMISË: Departamenti i Ekonomiksit, Prof. Dr. Tonin KOLA, Departamenti i Marketingut , Prof.Dr. Ilia KRISTO, Departamenti i Statistitikës dhe Informatikës së zbatuar, Prof. Dr. Bashkim RUSETI, Departamenti i Finances, Eni NUMANI.

FAKULTETI I HISTORISË DHE FILOLOGJISË, Departamenti i Gazetarisë, Prof. Dr. Artan FUGA.

FAKULTETI I SHKENCAVE SOCIALE: Departamenti i Sociologjisë, Prof. Edlira HAXHIYMERI, Departamenti i Psikologjisë, Dr. Skerdi ZAHAJ

FAKULTETI I MJEKËSISË, Dr. Learta KAKARRIQI

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA, Departamenti i Gjuhës Angleze, Dr. Albert SHEQI.

/citynews.al


Zysh Kela, profesorja më e votuar në Fakultetin e Drejtësisë

Posté par Studenti Juridikut sur mercredi 16 mars 2016

shkolla mësues Fakulteti i Drejtësisë UT FD pedagog votim Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane zysh Enkelejda Olldashi Tonin Kola Ilia Kristo Bashkim Ruseti Eni Numani Artan Fuga Edlira Haxhiymeri Skerdi Zahaj Learta Kakarriqi Albert Sheqi

  • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.

Shto një koment