Créer un site internet

2011,telefononi falas me gjithe boten online

juridiksi Nga Më 27/12/2010 comment 6

folder_openShkencë dhe Kuriozitete

Gjatë gushtit të këtij viti kompania Google paraqiti mundësinë e re për të realizuar dhe pranuar telefonata brenda shërbimit Gmail. Në atë kohë kompania vendosi që të gjitha thirrjet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanada të jenë falas deri në fund të 2010. Kurse tani, Google njofton se ka zgjeruar zonën e thirrjeve në të gjithë botën për vitin 2011. Për të realizuar telefonata brenda Gmail, duhet vetëm të shkruhet numri i personit i cili do të pranon thirrjen, dhe pastaj Google bënë lidhjen duke shfrytëzuar teknologjinë VoIP. Nëse përdorni Google Voice, ju mund ta asocioni numrin tuaj të telefonit në shërbimin Gmail, kështu që Gmail fillon të bëjë zile kur dikush është duke u munduar t’ iu thërras përmes shërbimit. Po ashtu me fillimin e aplikimit të ofertës së re do të mund të bëhen thirrje falas në gjithë botën pa përjashtim.
 • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.

Komentet

 • rijad

  1 rijad Më 17/08/2012

  tung a i kini qit toretet e bakllavat prej kompjuterit ta qova sms-n
 • eri

  2 eri Më 27/04/2011

 • google

  3 google Më 21/01/2011

  me shume keqardhje ju lajmeroj se kjo ofert vlen vetem per shtetet e bashkuara te amerikes, ndersa per shtetet e tjera thirrja behet duke u abonuar ne google voice account, pasi qe e mbushni creditin tuaj ateher ju mundesohet thirrja ne cdo shtete tjeter, qmimorja e minutazhes se thirrjeve gjendet ne gmail voice account.
 • fatmir

  4 fatmir Më 10/01/2011

  nje gje e mir nga google
 • kujta

  5 kujta Më 09/01/2011

  super
 • resmije

  6 resmije Më 07/01/2011

  fillim i mbare

Shto një koment