Shëndeti

Artikuj mbi shëndetin dhe këshilla mjekësore...

  • Shëndeti
    10 simptoma te depresionit

    Dhjetë simptomat e zakonshme të depresionit

    Nga Më 30/04/2014

    Çdo vit rreth 9.5 përqind e popullatës Amerikane  vuajnë nga depresioni. Depresioni është një sëmundje e rëndë që prek jetën e përditshme të shumë njerëzve dhe shpesh edhe shkatërron familje. Është një çrregullim që kontrollon mendjen dhe funksionet e saj duke shkaktuar humbje apetiti, pagjumësi, humbje disponimi dhe ndjenjë e thellë dëshpërimi.