Pastë dhëmbësh Micro Silver plus

Pasta e dhëmbëve Micro Silver Plus pastron dhëmbët dhe mbron mishrat e dhëmbëve.

Ajo eliminon mikroorganizmat e padëshiruar dhe pastron frymëmarrjen.

Për më tepër ajo bën të mundur kompensimin e babarazive të vogla dentare falë Hydroxyapathie.

 

 

Këshilla përdorimi

Pasta e dhëmbëve Micro Silver Plus përdoret të paktën dy herë në ditë gjatë për një kohë prej minimumi 2 minutash

  • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.