Me duhen analiza te ceshtjeve!!!!!

Mirembrema te gjitheve!!!! Kerkoj ceshtje te analizuara ne gjuhen shqipe ne baze te legjislacionit shqip. Ku mund ti gjej!! P.S. kerkoj ndjese per pyetjen por jam e re ne faqe dhe nuk e kam idene se ku mundem ti gjej!!!

pyetje ndihmë

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!