Revista Gjeopolitika Shqiptare

juridiksi Nga Më 11/08/2011 comment 24

folder_openPolitikë

Revista Gjeopolitika Shqiptare, është revistë mujore shqiptare me karakter akademik dhe shkencor. Kjo revistë do të jetë në dispozicion të studiuesve të afirmuar shqiptarë dhe të studiuesve të rinj shqiptarë, të cilët kanë talentin dëshirën, nivelin akademik për të trajtuar përmes studimeve të tyre çështjen shqiptare, e cilat në një botë gjithnjë e më globale është e lidhur dhe e ndërthurur me ngjarjet e tjera paralele të Rajonit, Europës edhe më gjerë.
Nëse ne trajtojmë dhe duam të trajtojmë çështjen shqiptare, nuk mund ta bëjmë atë si të ndarë dhe të izoluar me ngjarjet e tjera që ndodhin në vendet e tjera. Aktualisht, realiteti shqiptar është shumë i varfër përsa u përket revistave të ndryshme shkencore dhe kjo çon që edhe mendimi dhe studimi akademik shqiptar të jetë varfër. Për këtë arsye, e pamë si domosdoshmëri ta krijojmë këtë revistë të formatit online, ku shumë studiues të afirmuar, ose të tjerë që janë në fazën e studimeve universitare, të kenë mundësinë ku mund të shkruajnë dhe të shprehin vizionin e tyre për çështje të së kaluarës, të tashmes dhe të përpiqen të bëjnë një përshkrim sa më të saktë për të ardhmen. Studiuesit mund të na i dërgojnë shkrimet në adresën e e-amailit gjeopolitikal@gmail.com artikujt apo studimet, rreth kësa publikohen nga stafi i revistës. Adresa online: gjeopolitikal.blogspot.com
 • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

 • Deer Valley Homes For Sale

  1 Deer Valley Homes For Sale Më 23/04/2012

  That is really amazing.
 • criminal lawyers melbourne

  2 criminal lawyers melbourne Më 23/04/2012

  That is really amazing dear buddy keep it up and say all is well.
 • leah

  3 leah Më 06/02/2012

  I think we can see more sports updates through this website more often because the bandwith of this website is very good and easy accessable at the same time as well. <a href="http://bottleless.com/">filter water cooler</a>
 • web hosting company

  4 web hosting company Më 09/01/2012

  I am very much pleased with the contents you have mentioned.I wanted to thank you for this great article. I enjoyed every little bit part of it and I will be waiting for the new updates.Thanks.
 • india web hosting

  5 india web hosting Më 09/01/2012

  Hi! I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.
 • asd

  6 asd Më 07/12/2011

  Thanks for your sharing .Your thoughts are creative and they actually do help to me. It provides me with a lot of information. It is a nice post!
  <a href="http://www.minmetalschina.com/">Tool Steel</a>
 • die steel

  7 die steel Më 07/12/2011

  The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your web site and hold checking for brand new information.
 • How to get rid

  8 How to get rid Më 30/11/2011

  I experienced every little bit piece of it and I will be awaiting the new improvements.
 • Online doctor

  9 Online doctor Më 26/11/2011

  I am very satisfied with the content you mentioned.I wanted to thank you for this excellent article. I enjoyed every little part of it and I'll wait for the new updates.Thanks. I am very impressed with your post.
 • MaiMai

  10 MaiMai Më 16/11/2011

  This online magazine is really a good idea. It gives information that we can access it anywhere. Thanks for coming up with this idea! e-discovery
 • Nesta

  11 Nesta Më 16/11/2011

  Thanks for sharing this online magazine! Great stuff! electronic software
 • web hosting india

  12 web hosting india Më 14/11/2011

  I am very much pleased with the contents you have mentioned.I wanted to thank you for this great article. I enjoyed every little bit part of it and I will be waiting for the new updates.Thanks. I am very much impressed from your post.
 • android developer

  13 android developer Më 19/10/2011

  I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting.
  <a href="http://www.android-developers.in">android developer</a>
 • Kannaloundawef

  14 Kannaloundawef Më 06/10/2011

  <a href=http://www.formspring.me/LeosCheapStore>cialis pills for sale</a>
 • Shomavalo

  15 Shomavalo Më 04/10/2011

  PlLerdteynatew <a href=http://va.mu/HN4s>emc mortgage servicing</a> nfoOmazBoGrr
 • Kannaloundawef

  16 Kannaloundawef Më 03/10/2011

  <a href=http://www.formspring.me/NicksCheapStore>cheap viagra tablets</a>
 • Kannaloundawef

  17 Kannaloundawef Më 01/10/2011

  <a href=http://www.formspring.me/GregsCheapStore>discounted viagra</a>
 • Zdmv907

  18 Zdmv907 Më 29/09/2011

  Aby promowac swa strone www dobrze jest odwiedzic jakis <a href=http://katalog-stron.1x.de>katalog stron</a>, w celu umiescic swoje zgloszenie. Taki zabieg strona zostanie zauwazona przez roboty wyszukiwarek. Jesli wpisow w katalogach internetowych bedziesz mial sporo nie wykluczone jest, ze mozesz sie spodziewac wysokich rankinkgow w wyszukiwarkach na proste slowa kluczowe. W dodatku niektore katalogi stron wygeneruja Ci wartosciowy traffic
 • tool steel

  19 tool steel Më 21/09/2011

  thanks for share
 • Ladders

  20 Ladders Më 14/09/2011

  Easily, the publish is really the greatest on this laudable topic. I concur with your conclusions and will thirstily look forward to your future updates. Saying thanks will not just be sufficient, for the fantastic lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay privy of any updates. Solid work and much success in your business enterprise!
 • pmp classes online

  21 pmp classes online Më 03/09/2011

  I like this concept. I will get an idea from this picture to make my logo for my site.
 • aso speed lacer

  22 aso speed lacer Më 02/09/2011

  Excellent post. I want to thank you for this informative read, I really appreciate sharing this great post. Keep up your work.
 • Web Design Outsource

  23 Web Design Outsource Më 27/08/2011

  Thanks for taking this opportunity to discuss this, I feel fervently about this and I like learning about this subject. If possible, as you gain information, please update this blog with more information. I have found it really useful.
  Joomla outsource | Outsource design |
  Website Outsourcing
 • Webmaster

  24 Webmaster Më 12/08/2011

  Vizitoni këtë link: ttp://gjeopolitikal.blogspot.com/

Shto një koment