Créer un site internet

Si të komunikojmë me Gjykatën e Lartë?

juridiksi Nga Më 05/06/2009 comment 0

folder_openGjyqësori

Si të komunikojmë me Gjykatën e Lartë?

Gjykata e Lartë jep informacion për publikun nëpërmjet:
1. Faqes sonë të internetit www.gjykataelarte.gov.al dhe numrave përkatës të telefonit;
2. Sektorit të Rregjistrimit; (i cili jep informacion për dosjet që vijnë në gjykatë);
3. Sektorit të Sekretarisë; (i cili jep informacion për vendimet gjyqësore, mospranimet e rekurseve);
4. Sektorit të Arkivës;
5. Listave që afishohen në tabelën e vendosur në hyrje të gjykatës si dhe;
6. Sektorit të Marrëdhënieve me Publikun dhe Median;

Shënim: Kjo është vetëm një ndihmesë modeste nga ana jonë. Konsulta me avokat do të ishte e nevojshme rast pas rasti.

{Gjykata e Larte,RSH}

Studio Ligjore "Daci"

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment