STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Lista e emrave / Kush janë 116 të dënuarit me burgim të përjetshëm

Shkruar nga Aulona Kadillari 

e enjte , 12 qershor 2008

Kanë kryer një krim dhe për këtë kanë marrë dënimin më të rëndë, qëndrimin përgjithmonë në një qeli. Janë 116 persona që kanë në dosjen e tyre vendimin e gjykatës shqiptare me burgim të përjetshëm. Të gjithë aktualisht ndodhen në burgjet shqiptare, ndërkohë disa të tjerë të dënuar nga organet gjykuese në mungesë janë shpallur në kërkim. Por jo vetëm kaq, prokuroria shqiptare ka kërkuar burg përjetë edhe për dy persona të tjerë, si Qamil Rexha, që akuzohet për vrasjen e Behar Kastratit, mjekut të Hasit, si dhe një prej anëtarëve të bandë së "Rrugës së Kavajas", Blendi Shehu.

 Por mes 116 të dënuarve përjetë, një pjese të tyre u është kthyer dënimi, nga ai me vdekje, i cili ka ekzistuar deri në 1999, në burgim të përjetshëm.
Lista
Shifra është më e madhe e të gjitha viteve. Burgim të përjetshëm kanë mbi supe 116 persona. Akuzat që kanë dërguar përjetë në qeli kanë qenë të rënda, ku numrin më të madh të tyre e zënë vrasjet. Mosha e tyre varion nga 20 deri në 40 vjeç. Ata ndodhen në pesë burgjet e vendit, në seksionin e sigurisë së lartë. Duke filluar nga Agim Pepa, Elidon Kotorri, Jaho Mulosmani e gjithashtu Dritan Kateshi e Myrteza Çaushi.
Vendimet
Të gjithë kanë marrë një vendim të formës së prerë të Gjykatës së Shkallës së Parë në qytetin që kanë kryer krimin. Por mbi supet e disa prej tyre rëndon edhe një vendim i Gjykatës së Apelit, por nuk lihet pas as ajo e Gjykatës së Lartë. Kështu, nuk ka mjaftuar vetëm një vendim, por edhe dy. Kjo pasi duke mos rënë dakord për vendimin e parë të Gjykatës së Shkallës së Parë, një vendim i dytë bën më të bindur mbrojtësit.

Te denuarit me burgim te perjetshem ne burgjet shqiptare

1. Shkëlqim Selman Keka, 36 vjeç       
2. Alfred Gani Selimi, 30 vjeç       
3. Anton Gjergj Arapi,  33 vjeç            
4. Durim Dervish Leka, 22 vjeç        
5. Gëzim Mino Cuko, 36 vjeç       
6. Glodian Sami Saliaj, 25 vjeç           
7. Pëllumb Nuri Yzeiraj, 35 vjeç       
8. Qamil Petrit Gjolena, 30 vjeç       
9. Sulo Bektash Jaupaj, 25 vjeç       
10. Tomorr Shyqëri Çaushi, 30 vjeç   
11. Vasil Ali Mema, 27 vjeç           
12. Xhemal Hajri Halili, 30 vjeç       
13. Luan Ymer Isufi, 25 vjeç         
14. Qemal Çuman Memushaj, 35 vjeç   
15. Kastriot Sadik Maksuti, 29 vjeç       
16. Gazmir Namik Krenari, 30 vjeç   
17. Pashk Jak Koçi, 36 vjeç           
18. Agim Ndue Pepa, 39 vjeç           
19. Alfred Todi Shani, 30 vjeç       
20. Altin Kujtim Myrta, 25 vjeç     
21. Arben Eqerem Grori, 37 vjeç           
22. Arben Gjelosh Nika, 30 vjeç       
23. Arsen Metush Kapaj, 25 vjeç       
24. Artur Demir Gora, 30 vjeç       
25. Azem Isuf Peca, 27 vjeç           
26. Aleksandër Xhemal Xhelaj, 35 vjeç   
27. Agron Fehta Alushaj, 30 vjeç       
28. Arben Nezir Fasho, 28 vjeç       
29. Ardian Qamil Shkalla, 32 vjeç   
30. Bashkim Zenel Sulo, 35 vjeç       
31. Bledar Burim Boraj, 25 vjeç       
32. Dritan Sefedin Kateshi, 29 vjeç   
33. Elidon Dilaver Kotorri, 32 vjeç   
34. Edmond Nazif Xhavarra, 25 vjeç     
35. Erion Musa Veziri, 26 vjeç       
36. Flamur Rexhep Lika, 27 vjeç       
37. Fuat Lutfim Basriu, 35 vjeç       
38. Fatmir Lutfi Veliaj, 30 vjeç       
39. Fatmir Gani Xhixha, 35 vjeç       
40. Gjon Nikoll Prenga, 32 vjeç       
41. Gëzim Gjergj Guri, 28 vjeç       
42. Ilir Jemin Gjerko, 27 vjeç       
43. Gëzim Kodhel Hatija, 30 vjeç       
44. Hekuran Kodhel Hatija, 26 vjeç   
45. Ilir Naim Paco, 32 vjeç           
46. Ilir Shyqëri Dybeku, 34 vjeç       
47. Krenar Ali Maci, 29 vjeç       
48. Kadri Hamit Kullolli, 26 vjeç   
49. Luan Vesel Balliu, 38 vjeç           
50. Lulëzim Ramadan Brahja, 27 vjeç   
51. Lorenc Kostandin Ilia, 38 vjeç   
52. Nazmi Hamdi Avdillari, 40 vjeç   
53. Prel Mark Vuçaj, 35 vjeç       
54. Paulin Zef Buja, 34 vjeç       
55. Pelivan Zini Hysenaj, 39 vjeç   
56. Petrit Nak Verri, 33 vjeç       
57. Renato Viktor Zallimi, 25 vjeç   
58. Shkëlqim Ali Sula, 34 vjeç       
59. Sokrat Dhimitër Delijorgji, 26 vjeç   
60. Sovran Agim Qeleposhi, 25 vjeç   
61. Skënder Halil Birja, 35 vjeç       
62. Selami Islam Shpardhi, 32 vjeç   
63. Skënder Enver Hyseni, 39 vjeç   
64. Shkëlzen Sefer Trako, 28 vjeç   
65. Taulant Hiqmet Balliu, 39 vjeç   
66. Valmir Sali Hoxhaj, 27 vjeç       
67. Vath Ibrahim Kallaku, 35 vjeç       
68. Valter Asllan Leka, 34 vjeç       
69. Arben Ndue Lushi, 29 vjeç       
70. Din Bajram Kafica, 33 vjeç       
71. Edmond Gjovalin Batra, 23 vjeç   
72. Edmond Zef Çupi, 25 vjeç       
73. Erion Ton Bushi, 27 vjeç       
74. Estref Ramiz Lita, 25 vjeç       
75. Fran Pal Mazashi, 35 vjeç       
76. Gazmir Mendi Brakaj, 28 vjeç       
77. Gjon Ndre Ndokaj, 27 vjeç       
78. Guri Myftar Dumani, 23 vjeç       
79. Hashim Xheme Mema, 27 vjeç       
80. Hysni Qemal Rrepaj, 19 vjeç       
81. Ilir Mark Perdrecaj, 28 vjeç       
82. Jaho Sali Mulosmani, 30 vjeç       
83. Jurgen Malo Baçja, 27 vjeç       
84. Luan Kamber Murra, 29 vjeç       
85. Mazin Ndrec Molla, 30  vjeç       
86. Mehdi Halil Braho, 34 vjeç       
87. Muharrem Jakup Daka, 39 vjeç       
88. Myrteza Gjovalin Gjoka, 32 vjeç   
89. Myrteza Skënder Çaushi, 35 vjeç   
90. Nikolon Ndue Topalli, 33 vjeç   
91. Njazi Rakip Çeka, 27 vjeç       
92. Petrit Zef Murrani, 29 vjeç       
93. Premtim Shaban Tola, 26 vjeç       
94. Prend Ndue Mushaj, 23 vjeç       
95. Rexhep Ded Memia, 28 vjeç       
96. Rifat Ram Bajraktari, 29 vjeç   
97. Rrok Nikoll Pacaj, 26 vjeç       
98. Viktor Ymer Ymeri, 25 vjeç       
99. Vizon Drijtat Ranohitaj, 24 vjeç   
100. Ali Adem Rushi, 39 vjeç       
101. Dashamir Rifat Hasanaj, 34 vjeç   
102. Gjovalin Ded Kadilli, 33 vjeç   
103. Ylli Frok Lepuri, 25 vjeç       
104. Lavdërim Tufa, 32 vjeç           
105. Dritan Vila    , 30 vjeç           
106. Ramiz Onuzi, 28 vjeç       
107. Pashk Lleshi, 35 vjeç           
108. Nertil Kello, 22 vjeç           
109. Përparim Matja, 46 vjeç       
110. Damiano Toshi, 31 vjeç
111. Osman Vani 42 vjecc
112. Dode Cara, 30 vjeç
113. Dedë Strogu. 40 vjeç
114. Luan Mara, 30 vjeç
115. Pajtim Duraj, 35 vjeç
116. Shpëtim Zisa,  19 vjeç

5 nenet që të lënë pas hekurave

Janë pesë nene të cilat çojnë në burgim të përjetshëm një person. Duke filluar nga neni 73, i cili bën fjalë për genocidin, e duke vazhduar më tej, me atë të krimeve kundër njerëzimit, krime lufte, si dhe vrasje me paramendim dhe në rrethana cilësuese. Pikërisht këto çojnë në burgim të përjetshëm.
Cilat janë pesë nenet
Genocidi është një nga nenet. Sipas tij, zbatimi i një plani të paramenduar që synon shkatërrimin tërësisht apo pjesërisht të një grupi nacional, etnik, racial apo fetar i drejtuar kundër anëtarëve të grupit dhe i shoqëruar me veprat që vijojnë, si: Vrasje me dashje, transferimi i detyrueshëm i fëmijëve të një grupi në një grup tjetër, dënohet me burgim jo më pak se dhjetë vjet ose me burgim të përjetshëm. Një tjetër nen është ai i krimeve kundër njerëzimit, ku vrasjet, shfarosjet, kthimi në skllevër, internimet dhe dëbimet, si dhe çdo lloj torture ose dhune tjetër njerëzore të kryera, sipas një plani konkret të paramenduar, kundër një grupi të popullsisë civile për motive politike, ideologjike, raciale, etnike e fetare dënohen jo më pak se pesëmbëdhjetë vjet ose me burgim të përjetshëm. Gjithashtu krimet e luftës, ku veprat e kryera nga persona të ndryshëm në kohë lufte, si vrasja, keqtrajtimi ose dëbimi për punë skllavëruese, si dhe për çdo lloj shfrytëzimi tjetër çnjerëzor në dëm të popullsisë civile ose në territor të pushtuar, vrasja ose keqtrajtimi i robërve të luftës, vrasja e pengjeve etj., dënohet me burgim të përjetshëm.
Vrasja
Vrasja me paramendim dënohet me burgim nga pesëmbëdhjetë gjer në njëzetë e pesë vjet. Vrasja e kryer për interes, hakmarrje a gjakmarrje, dënohet me burgim jo më pak se njëzetë vjet ose me burgim të përjetshëm. Madje vrasja në rrethana të tjera cilësuese e kryer ndaj të miturit, ndaj personit me mangësi fizike ose psikike, të sëmurë rëndë ose shtatzënë, kur cilësitë e viktimës janë të dukshme ose të njohura, ndaj deputetit, gjyqtarit, prokurorit, avokatit, policit, ushtarakut, funksionarët e tjerë gjatë detyrës ose për shkak të saj, ndaj kallëzuesit, dëshmitarit, të dëmtuarit ose palëve të tjera ndërgjyqësve, kundër dy ose më shumë personave dënohet me burgim jo më pak se njëzetë vjet ose me burgim të përjetshëm.
Personazhet e krimit
Tashmë janë personazhe të njohur, por jo për punën e tyre, por për bëmat që kanë bërë, të cilat kanë lënë edhe pasoja. Të gjithë kanë marrë të njëjtin vendim edhe pse veprat penale që kanë kryer janë nga më të ndryshmet, por të gjitha kanë maksimumin e dënimit. Burgim i përjetshëm ka lanë pas hekurave përgjithmonë të njohur ndryshe si personazhe të krimit. Dikush ka vrarë më shumë se një person, por për një tjetër i cili ka kryer një vrasje ka marrë të njëjtin vendim me të parin, kjo pasi ai që ka vrarë ka qenë i mbuluar me pushtet. Nga të gjithë personazhet mund të veçojmë për nga vepra penale, një prej tyre, i cili është më i veçanti. Ramiz Onuzi, që ndryshe nga të tjerët, përveç vrasjeve ka edhe aktin terrorist si dhe rrëmbim autobusi.

1999, fundi i dënimit me vdekje

Viti 1998 ka shënuar në librin vendimeve dënimin e fundit me vdekje. Kjo pasi në vitin 1999 dënimi me vdekje është hequr nga Kodi Penal. Ndërkohë, nga viti 1995 deri në 1999, ky dënim ka qenë i ngrirë, por vendimet janë dhënë nga gjykatat përkatëse deri në heqjen nga Kodi Penal. Më pas të gjithë ata persona që ishin dënuar me vdekje u është kthyer dënimi me burgim të përjetshëm. Edhe pse kohët e fundit është diskutuar rivendosja, aktualisht në Kodin Penal dënimi maksimal është ai i burgimit të përjetshëm. Ndërkohë, në Kodin Penal Ushtarak dënimi me vdekje ekziston edhe sot. Por nuk përjashtohen debatet që janë bërë për heqjen e këtij vendimi.

Dritan Kateshi
Është i njohur me nofkën "Kateshi", drejtuesi i bandës me të njëjtin emër, u kap gjatë një aksioni spektakolar të policisë së Elbasanit dhe asaj të Tiranës në kryeqytet, në vitin 1999. Ai akuzohet për një sërë krimesh të kryera gjatë periudhës së trazirave të vitit 1997 e më pas, me bandën që mbante emrin e tij. Akuzohet për disa vrasje në bashkëpunim, vjedhje me armë me pasojë vdekje, vrasjen e një polici në krye të detyrës, vënie gjobash qytetarëve të ndryshëm e krime të tjera.

Myrteza Çaushi
Është i njohur si "Zani i Vlorës". Arrestohet në vitin 1998. Më pas, më 22 mars 1999, Myrteza Çaushi lirohet në sallën e gjyqit. Tre muaj pas lirimit, më 7 korrik 1999, Zani akuzohet se ishte protagonist në një ngjarjeje ku mbeten të vrarë tre persona. Ai u arrestua dy muaj më vonë, në shtator 1999, pas një incidenti me armë në fshatin Mifol. Çaushi akuzohet për vrasje dhe rrëmbime të personave në vitin 1997 në Vlorë.

Agim Pepa
Agim Pepa është dënuar më burgim të përjetshëm me akuzën e vrasjes për shkak të cilësive të veçanta të komisarit Gani Malushi dhe shoferit të tij, Gjovalin Ndreu. Ngjarja ka ndodhur në 6 gusht të vitit 2003, ku Pepa qëllon për vdekje në makinë e tij komisarin Gani Malushi si dhe shoferin e tij. Më pas Pepa dorëzohet në Komisariatin e Durrësit, në prill të vitit 2004 dhe në seancat gjyqësore ai deklaron se donte të vriste shoferin dhe jo komisarin, pasi me të ishte në gjak.

Pelivan Hysenaj
Emigranti i sapokthyer nga Italia vret bashkëshorten e tij, vëllanë si dhe djalin e vogël. Ngjarja ka ndodhur në 9 mars të vitit 2004 në Elbasan, ku Hysenaj pasi ka mbërritur në shtëpi ka marrë thikën duke qëlluar për vdekje gruan, djalin dhe më pas vëllanë. Sipas tij, arsyeja ka qenë se ajo e ka tradhtuar me vëllanë dhe më pas është larguar. Policia e Elbasanit e ka arrestuar Hysenaj disa orë pas krimit. 

Ramiz Onuzi
Është dënuar nga Gjykata e Krimeve të Rënda me burgim të përjetshëm. Onuzi së bashku me vëllanë e tij Rifat Onuzin akuzohen së më 8 shkurt të vitit 2004 kanë rrëmbyer autobusin e linjës Tiranë-Kukës. Nga kjo ngjarje mbeti i vdekur polici Fran Kaçorri, si dhe pasagjeri Mefail Spahiu. Gjithashtu mbetën të plagosur edhe gjashtë pasagjerë, si dhe një nga vëllezërit, Ramiz Onuzi. 

11 burgjet në vendin tonë
Në të gjithë vendin janë gjithsej 11 burgje, ku vuajnë dënimin një numër i madh të burgosurish. Vetëm tre burgje janë të sigurisë së lartë, të cilat kanë në qelitë e tyre të dënuarit më problematikë. Janë gjashtë burgje të sigurisë se mesme, ku qëndrojnë të dënuar të cilët nuk kanë masë dënimi maksimale. Janë dy institucione dënimi që shërbejnë për të paraburgosur. Të dyja paraburgimet ndodhen në kryeqytet. Një seksion në burgun e Vaqarrit shërben vetëm për të miturit nën moshën 18 vjeç, që kanë marrë dënimin. Te burgu 325 në Tiranë përveç të dënuarve meshkuj është një seksion për gratë e dënuara.

Të dënuarit në burgje
Janë 4554 të dënuar dhe të paraburgosur në qelitë e burgjeve shqiptare. Por të gjithë këta, përveç se plotësojnë kapacitetin që ka një institucion riedukimi, kanë edhe mbipopullim. Sipas raportit të Avokatit të Popullit, 938 të dënuar janë mbi kapacitetet në të gjitha burgjet shqiptare dhe paraburgimet. Por gjithashtu mes kësaj shifre numërohen edhe 73 të dënuar të cilët ndodhen në spitalin e burgut dhe masa e tyre e dënimit është ajo e shtrimit të detyruar, kjo për shkak të gjendjes së tyre mendore.

{©Të gjitha të drejtat, Tirana Observer}

Shënim i webmasterit STUDENTI I SË DREJTËS : Ju kërkojmë ndjesë për publikimin e emrave, për arsye etike mund ti ndryshoja mbiemrat ,duke i paraqitur vetëm me iniciale, por për të ruajtur edhe të paprekur materialin po e paraqesim në origjinal.

 • 16 vota. Mesatarja e 3.13 të 5.

Komentet

 • I drejti
  • 1. I drejti Më 30/11/2015
  Pershendetje,
  Pertej falenderimit ,ju lutem dua te me ndihmoni me informacion ne lidhje me komentin e komentuesit te fundit qe flet per te denuarin Luan Balliu.mendoj te njejten gje por dua ta verifikoj pasi jam I afermi I tij.ose nqs mundeni te me tregoni ku mund te drejtohem per te pare dosjen e tij?
 • juridiksi
  Përshëndetje Artan,
  Së pari për sa i përket publikimit të artikullit të mësipërm, ai është publikuar vite më parë(12 qershor 2008) në faqen e G. T.Observer dhe unë vetëm i kam kapjuar/ngjitur këtë material duke vënë edhe atë shënimin në fund, i vetëdijshëm për ndjeshmërinë e tij.
  Lidhur me sistemin shqiptar të drejtësisë dihet se perceptimi i opinionit publik për nivelin e korrupsionit në të është i lartë, po ashtu niveli i ulët i profesionalizmit të shumë njerëzve të drejtësisë, nga ku duhet të vij shembulli i respektimit të ligjshmërisë dhe të drejtave dhe lirive themelore të çdo shtetasi (si e dr. për një proces të rregullt ligjor).
 • ARTAN
  • 3. ARTAN Më 13/03/2014
  JAM DAKORT ME VENDIMET E MARRA NGA GJYKATAT, SEPSE NGA ATO VENDIME M'BROHET JETA E PERSONIT DHE E SHTETIT BASHKE. -KJO FAQE ESHTE TITULLUAR "STUDENTI I SE DREJTES" PRA CDO STUDENT, LEXON KETU EMRAT E PERSONAVE TE RREZIKSHEM, KRIMINEL etj etj....DHE FORMON IDENE SE KETA PERSONA JANE " kafshe qe nuk duhen lene te lire" KY MENDIM ME DUKET I PA DREJTE,
  - NISUR NGA VITI 1997 VITI ME I KEQ PER SHQIPETARET, KUR SHTETI NUK MUNDI TE BEJE ZAP POPULLIN E TIJE,I GRABITI ME TE PADREJTE TE GJITHA KURSIMET, E LA TE ARMATOSEJ DHE NUK KUJDESEJ PER JETEN E PERSONIT DUKE MOS I AFRUAR ASNJE M'BROJTJE, I SHKATERROI TE GJITH BIZNESET QE KISHTE HAPUR KY POPULL PER NJE JETE SA ME TE MIRE,POR DHE NGA NXITJET E "DISAVE" QE DONIN TE MERRNIN PUSHTETIN, ASHTU SIC E MOREN DHE SOT VAZHDOJNE TE QENDROJNE NE KRYE TE SHQIPETAREVE, KETA DEPUTET LIGJ'VENSA APO PRESIDENT A KTHEJNE N'DONJEHERE KOKEN PRAPA NGA KETA TE DENUAR PER TE PARE SE NE CFAR RRETHANASH I ESHTE DHENE KY DENIM, APO I KAN M'BYLLUR BRENDA "SI NE KOPESHTIN ZOLOGJIK" JU JAPIN PER TE NGRENE E I RUAJNE DITE E NATE.
  -UNE JAM NJE PJESTAR I FAMILJES (flas ketu per te gjith familjet e te denuarve) QE SI GJITH TE TJERET EDHE UNE KAM PROVUAR BARREN E RENDE TE GJYKATAVE,AVVOKATEVE, DUKE M'BETUR EDHE PA SHTEPI, DUKE HUMBUR VENDIN E PUNES, DUKE MARRE RRUGEN E EMIGRIMIT PER TE M'BAJTUR FAMILJEN GJALLE, -ME NJE FJALE KAM KERKUAR DREJTESINE TEK DREJTESIA. -POR KA QENE E KOTE SEPSE KETU NE VENDIMET GJYQESORE KANE INFLUENCUAR VETEM THENJET E GAZETAREVE QE ASNJEHERE NUK KAN QENE PREZENT NE NJE NGJARJE, DHE VENDIMET E GYKATESVE QE SOT AKUZOHEN PER KORRUPSION.
  - A ESHTE E DREJTE KJO ?!...
  -PERSONI QE BEN NJE VRASJE, EDHE NESE REFUZON NE FILLIM (DUKE PATUR FRIKE TEK DREJTESIA), VJEN NJE MOMENT DHE THOTE -PO E KAM BERE- DHE PRET DENIMIN E SHKURTUAR, NE BAZE TE PROVAVE GJYKATA I JEP DENIMIN E MERITUAR JAM DAKORT.
  -PO KUR ORGANI AKUZES NUK KA ASNJE PROVE, M'BAHET VETEM ME THENJET E X ....DHE PER TE M'BROJTUR STRUKTURAT E SHTETIT,- JEP VENDIMIN MAKSIMAL,ME TE PA DREJTE, PER NJE PERSON QE EDHE SOT VAZHDON TE THOTE SE NUK E KAM BERE UNE,
  -KJO ESHTE E PA DREJTE,
  - SEPSE GJYKATA KERKON PROVA TE REJA QE TE KTHEJE GJYKIMIN PERSERI NE SHQYRTIM. OSE LEK.....PO NE NUK KEMI ME SE NA KANE BERE TROKE, KEMI VETEM EMRIN TE REGJISTRUAR NE KOMUNE POR SKEMI SHTEPI....SE NA E KAN FSHI.......
  - NE JEMI TE BURGOSUR FAMILJARISHT NGA KETO VENDIME TE PADREJTA DHE VUAJME NJELLOJ SI PERSONAT QE JANE TE M'BYLLUR BRENDA NE BURGJE. KERKOJME DREJTESINE TE SHKOJE NE VEND ASHTU SIC DUHET, POR ESHTE E KOTE SEPSE NA SOROLLASIN SI " AKREPAT E ORES " DUKE NA CUAR PERSERI NE TE NJEJTIN VEND.
  - KETA STUDENT QE MARIN DIPLOMEN DHE NESER DO TE JENE NE KRYE TE GJYKATAVE, DUHET QE TE JENE TE DENJE PER PUNEN E TYRE DHE TE JAPIN DENIMET SIPAS LIGJIT PA I SHTREMBERUAR ATO SIC KANE VEPRUAR SHUM GJYQTARE ME PARE. QE KAN DHENE VENDIME TE PADREJTA VETEM E VETEM QE TE BEJNE SHEMBUJ PER TE TJERET.
  APO PER TE MBROJTUR N'DONJE PERSON QE "ISHTE NE DETYRE" APO NJE GRUP (policesh qe u nisen per te vrare nje njeri te pafajshem dhe vrane shokun e tyre) SIC ESHTE RASTI I VELLAIT TIM. DHE DUKE MENDUAR SE E KISHIN VRARE EDHE ATE,(IMAGJINONI 5 GRYKA KALLASHNIKOVI NE NJE RREZE PREJ 10-m) JA LANE FAJIN DUKE DESHMUAR SE AI ESHTE VRASESI. NE VEND NGJARJE ISHIN 4- PERSONA, PER CUDI AKUZOHET VETEM NJERI. -A ESHTE E DREJTE KJO. JU DHA VENDIM I FORMES SE PERER DHE .........
  ---A DO TE VIJE NJE DITE QE DREJTESIA TE ULET SIPER KETYRE DOSJEVE DHE TI SHQYRTOJE ATO SIC DUHET, APO KETA PERSONA JAN FSHIRE NGA KJO SHOQERI DHE NUK EKZISTOJNE ME ? -DUKE PARE SJELLJET E TYRE DREJTESIA DUHET TI JAPI NJE SHANS PER TE JETUAR ME KETE SHOQERI. "SE KETA PERSONA JAN DENUAR NGA ROBI, E JO NGA ZOTI"....A KA SHTETI NDONJE STRUKTURE QE MERRET ME KETO VENDIME PER RISHIKIM, APO VETEM ME LEK ?......
  - KETO ISHIN DISA MENDIME TE MIJAT PERSONALE POR ISHTE MIRE TI LEXONTE CDO STUDENT APO GJYQTAR, QE NE TE ARDHMEN TE MOS GABONTE ME VENDIME TE PADREJTA ASHTU SIC KAN VEPRUAR DERI ME SOT.
  -CDO SHTET BEN FALJE EDHE PER DENIMET E RENDA, KURSE NE SHQIPERI NUK BEHEN KURRE.
  ---RESPEKT PER KEDO QE E LEXON ---
 • sul gos
  • 4. sul gos Më 01/01/2011
  luan vesel balliu duhet te lirohet njè orè e me par eshte ipa drejtè dènimi i tij dhe nè vend tij tè shkoj i vjerri se ai evrau çunin e vet dhe çunin tezes sè luanit.kte mesaxh e shkruaj pèr drejtèsin shqiptare,faleminderit